Klub českých turistů
Regiontour v Brně
Letošní ročník veletrhu Regiontour v Brně znamenal pro Klub českých turistů opět kvalitativní pokrok. Stále roste obliba veletržní soutěže s Klubem, narůstá i počet návštěvníků na klubových stáncích. Věříme, že hlavním důvodem je stoupající atraktivita naší nabídky, ale příčin úspěchu je samozřejmě víc.- (pokračování)
Každý vystavovatel má pro své hosty připravené občerstvení. Podle ohlasů musí KČT neskromně přiznat, že v tomto ohledu byl už podruhé nejúspěšnější ze všech vystavovatelů. Vsadil totiž na jednoduchost a originalitu. Žádné nazdobené chlebíčky či jednohubky. Pražská firma Řeznictví a uzenářství Jiří Koubek dodala hromadu špekáčku a kameňák sádla se škvarky a výsledek se dostavil – jak potvrdili hosté, opečené špekáčky a chleba se sádlem a cibulí – to byly největší pochoutky celého Regiontouru.